Teroituspalvelut

Hockey Corner teroittaa ja profiloi (muotoilee) luistimiesi terät ammattitaidolla. Käytössämme on PRO SHARP AS2001 -automaattikone,  Blademaster -teroituskone,  jolla teroitus tehdään ”käsin” joka mahdollistaa Flat bottom teroituksen. Pyrimme teroittamaan asiakkaiden luistimet aina odottaessa tai kohtuullisen odotusajan sisällä. Terien muotoilussa kestää aina hiukan kauemmin, noin 20-40 minuuttia. Varsinkin lauantait ovat meillä teroitusten osalta hyvin kiireellisiä. Tästä johtuen profilointi ei välttämättä onnistu tuolloin saman päivän aikana. Tulemalla hyvissä ajoin paikalle, varmistat sen, että ehdimme teroittamaan luistimesi odottaessa myymälän aukioloaikojen puitteissa.

Huom! Teroitamme myöskin taitoluistimia

Luistinten teroitus, FBV

Luistimien teroitus

Jokaisella pelaajalla on yksilöllinen tapa luistella ja sen myötä myöskin yksilökohtaiset vaatimukset sekä toiveet terän purevuudelle ja muille ominaisuuksille. Suosittelemme, että jokainen pelaaja löytää itselleen sopivimman ”uran”. Uran syvyydellä on vaikutusta terän puremiseen jäähän sekä sen liukuominaisuuksiin. Usein sopivalta tuntuvassa urassa terän pito- sekä liukuominaisuudet ovat hyvässä tasapainossa. Matalassa urassa on hyvä liuku, mutta ei niin paljon pitoa ja syvässä urassa taas päinvastoin. Annamme mielellämme vinkkejä, että löydät itsellesi sopivimman uran. Yleensä  kullekin pelaajalle sopiva ura löytyy muutaman kokeilukerran jälkeen.

Teroitusten hinnat alkaen 12€/pari. Säännöllisesti luistimiaan teroittavalle suosittelemme meidän teroituspassiamme, jossa joka seitsemäs teroitus on ilmainen.

Luistimien profilointi:

Kaikki terät tulisi profiloida, silloin kun terät ovat uudet. Tällä taataan terien samanlaisuus keskenään sekä tuetaan pelaajalle ominaista luistelutyyliä. Profilointi tulee uusia tarvittaessa noin kerran vuodessa, riippuen miten ja kuinka usein teriä teroittaa. Tule käymään ja keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa millainen profiili sinulle saattaisi sopia.

Profiilivaihtoehtoja ovat suora liukupinta tai sädeprofiili. Liukupinta (esim. 5cm) on terän keskellä tai hiukan etupainoitteisena, terän suora osa tuo luistelijalle tasapainoa ja vauhtia suorassa luistelussa. Säteessä ei ole tasaista osuutta, vaan terän profiili on loivan kaareva, joka mahdollistaa ketterämmän luistelutyylin.

Profiloinnin hinta alkaen 22€.