Tarina

Hockey Corner sai alkunsa Helsingissä 1991. Missiona oli palvella kaikkia jääkiekkoa pelaavia ja jääkiekkoa seuraavia. Slogan oli tuolloin ”all players and fans”. Alusta asti jääkiekkoiluun liittyvät palvelut, kuten luistinten teroitus ja varusteiden korjaus kuuluivat myymälän tarjontaan.

Vuosien varrella Hockey Corner saavutti jääkiekkopiireissä vakaan aseman asiantuntevana erikoisliikkeenä. Valikoimaan kuului myös pelipaidat joukkueille sekä erilaiset painatuspalvelut, kuten nimet ja numerot pelipaitoihin.

Vuonna 2007 Hockey Cornerin liiketoiminta siirtyi nykyiseen omistukseen Jyri Penttilälle. Logo vaihtui kiekkoilevaan koiraan ja myymälä brändättiin nykypäivään. Samoihin aikoihin aloitettiin myös yhteistyö Espoon Bluesin kanssa ja Hockey Corner Espoo avasi ovensa 2008. Espoon liikkeen toiminnasta vastasi Jyrin vaimo Katriina.

Verkkokaupassa Hockey Corner oli jo varhain edistyksellinen kivijalan ja verkkokaupan symbioosi. Ensimmäiset tilaukset verkkokaupasta lähtivät matkaan vuonna 2008.

2010 päätettiin keskittyä ydinbisnekseen Helsingin liikkeessä ja verkkokaupassa. Kilpailu kiristyi, kun uudet ulkomaalaiset urheiluliikkeet jalkautuivat Suomeen. Omaleimainen konsepti kuitenkin piti pintansa. Uusien ja käytettyjen varusteiden yhdistelmä valikoimassa sekä asiantunteva palvelu oli se, millä massaurheiluliikkeistä pystyttiin erottautumaan.

Keväisin ja kesäisin Hockey Corner jalkautui useisiin junnujen jääkiekkoturnauksiin. Hockey Cornerin ”turnausteltasta” pystyi ostamaan vaikkapa erkkaa tai lippiksen.

Vuosien myötä valikoima muuttui ja muotoutui. Esimerkiksi NHL-pelipaitojen valikoima saavutti jo niin mittavan koon, että se oli laajin Suomessa.

Takaiskujakin tuli. Hockey Corneriin murtauduttiin useampaan kertaan. Muuta vaihtoehtoa ei kuitenkaan ollut, kuin jatkaa eteenpäin. Ja jokaisen murron jälkeen liike siivottiin ja valikoima laitettiin kuntoon uudelleen, pikkuhiljaa.

Suurimman takaiskun Hockey Corner koki 19.5.2018 jolloin myymälässä syttyi suuri tulipalo. Tulipalo tuhosi liikkeen täysin ja liike jouduttiin remontoimaan lattiasta kattoon täysin. Uudistettu, entistä ehompi Hockey Corner avattiin marraskuussa 2018.

Tästä alkaa Hockey Cornerin tarina osa 2.