Jääkiekko, lätkä, hoki, jäkis, kiekko – millä nimellä ikinä kutsutkaan rakasta lajia, toivotamme sinut tervetulleeksi Hockey Corneriin. Perustamisvuodesta 1991 on tultu jo aika hyvä matka tähän päivään. Samalla on kertynyt melkoinen määrä asiantuntemusta. Se näkyy myös kivassa ja rennossa palveluasenteessamme. Meille on tärkeää, että sinulle jää aina hyvä fiilis asioidessasi myymälässä tai verkkokaupassa. Hockey Corner ei ole ihan tavallinen urheiluliike, vaan Stadin paras kiekkokauppa.

PURPOSE

Me täällä Hockey Cornerissa halutaan, että jokaisella jääkiekon harrastajalla on juuri sellaiset varusteet, jotka hänelle sopii. Suosittelemme ja myymme juuri kullekin sopivia tuotteita riippuen treenimääristä, harrastuksen tasosta jne. ja silti pärjäämme myös hintavertailuissa. Meiltä löytyy myös todella kattava valikoima ammattitason kierrätettyjä varusteita, jotka ovat fiksu ja ekologinen valinta minkä tasoiselle pelaajalle vain.

Fanikulttuuri on tärkeä osa jääkiekkoa. Haluamme tarjota parasta myös niille, jotka elävät ja hengittävät jääkiekkoa kaukalon ulkopuolella.

KAUPPIAAN TERVEISET

Vuosien saatossa olemme luoneet Hockey Cornerin ympärille yhteisön, jota yhdistää rakkaus lajiin. Me tehdään tätä hommaa suurella sydämellä. Koska laji kehittyy koko ajan, myös meidän pitää kehittyä. Se, että meillä käy asiakkaita jo toisessa polvessa kertoo, että ollaan onnistuttu siinä. Meillä ei käydä vain ostoksilla, vaan vaihdetaan myös kuluvan kauden kuulumiset. Tervetuloa meille! – Jyri