Palvelut

LUISTINTEN TEROITUS JA PROFILOINTI

Hockey Corner teroittaa ja profiloi (muotoilee) luistimiesi terät ammattitaidolla.

Käytössämme on PRO SHARP AS2001 -automaattikone, sekä BLADEMASTER –teroituskone, joka mahdollistaa Flat bottom (BFD) sekä perinteisen (ROH) teroituksen.

Pyrimme teroittamaan asiakkaiden luistimet aina odottaessa tai kohtuullisen odotusajan sisällä. Terien muotoilussa kestää aina hiukan kauemmin, noin 10-20 minuuttia. Tulemalla hyvissä ajoin paikalle, varmistat sen, että ehdimme teroittamaan luistimesi odottaessa myymälän aukioloaikojen puitteissa.
Varsinkin lauantait ovat meillä teroitusten osalta hyvin kiireisiä. Tästä johtuen profilointi ei välttämättä onnistu aina saman päivän aikana.

Huom! Teroitamme myös taitoluistimia.

TEROITUS

Jokaisella pelaajalla on yksilöllinen tapa luistella. Sen myötä myös vaatimukset ja toiveet terän purevuudelle ja muille ominaisuuksille ovat henkilökohtaisia.

Sillä, minkälainen ura luistimissa on, on vaikutus siihen, miten terä puree jäähän tai liukuu. Usein sopivalta tuntuvassa urassa terän pito- sekä liukuominaisuudet ovat hyvässä tasapainossa. Matalassa urassa on hyvä liuku, mutta ei niin paljon pitoa. Syvässä urassa taas päinvastoin.

Sinun ei tarvitse itse tietää, mikä ura sinulle sopii, me neuvomme oikean uran valinnassa. Yleensä kullekin pelaajalle sopiva ura löytyy muutaman kokeilukerran jälkeen.

Teroitusten hinnat ovat alkaen 12,00 €/pari.

PROFILOINTI

Kaikki uudet terät tulee profiloida. Näin terät tukevat parhaiten pelaajan ominaista luistelutyyliä. Profilointi on hyvä uusia vuosittain tai useamminkin, jos luistimia teroittaa paljon. Neuvomme sinua oikean profiilin valinnassa.

Profiilivaihtoehtoja ovat suora liukupinta tai sädeprofiili. Liukupinta (esim. 5 cm) on terän keskellä tai hiukan edempänä terässä. Terän suora osa tuo luistelijalle tasapainoa ja vauhtia suorassa luistelussa. Sädeprofiili puolestaan luo terään hyvin loivan kaaren. Se mahdollistaa ketterämmän luistelutyylin.

Profiloinnin hinta alkaen 22 €.

RULLAKIEKKOKISKOJEN ASENNUS

Luistinhuoltopalvelumme pitää sisällään myös rullakiekkokiskojen asennuksen. Kiskot voidaan asentaa luistimiin perinteisten terämuovien tilalle. Jos sinulla on jo käytöstä poistuneet hyvät jääkiekkoluistimet, mutta rullakiekkoluistimet ovat ns. ”markettimallia” voi olla järkevää siirtää kiskot näihin vanhoihin kenkiin alle. Prosessin aikana poistetaan luistimen terämuovit ja asennetaan rullakiekkokiskot niiden paikalle. Varaa aika asennukselle etukäteen.

VARUSTEIDEN KORJAUS

Huolto- ja korjauspalvelumme korjaa pelaajan ja maalivahdin varusteita sekä tekee myöskin luistinhuoltoja. Meillä onnistuu luistimien yksittäisten niittien vaihto tai vaikka hajonneen teräkotelon vaihto uusiin. Asennamme myös rullakiekkokiskoja jääkiekkoluistimen kenkiin kiinni.

KÄYTETTYJEN VARUSTEIDEN MYYNTI, VAIHTO JA OSTO

Valikoimiimme kuuluu myös käytettyjä varusteita. Myynnissä on niin ammattilais-, kuin harrastetasonkin varusteita. Jääkiekko on sinällään jo melko kallis harrastus ja varustekuluissa voi helposti säästää hankkimalla ne hyväkuntoisina käytettyinä, vähän edullisempaan hintaan. Käytetyt varusteet ovat myös ekologinen valinta.

Voit myös kierrättää omat vanhat varusteesi, tuomalla ne vaihdossa, kun ostat uusia varusteita. Niiden hyvityshinta arvioidaan aina paikan päällä.

Jos haluat antaa vanhat varusteesi hyväntekeväisyyteen sekin onnistuu kauttamme. Teemme yhteistyötä Hope Ry:n kanssa ja toimitamme heille asiakkaidemme lahjoittamat tuotteet. Jos kyseessä on luistimet, teroitamme ne ennen luovutusta. Näin loppukäyttäjällä on yksi huoli vähemmän ja hän voi suunnata suoraan jäille.

YRITYS- JA SEURAPALVELUT

Tarvitsitpa sitten pelipaitoja, treenipaitoja, lippiksiä tai vaikka logokiekkoja, saat ne meiltä. Kauttamme saat myös painatukset ja brodeeraukset, joilla saat kaikki tekstiilit profiloitua yrityksesi tai joukkueesi ilmeen mukaiseksi. Moni yritysasiakkaamme on aluksi tilannut meiltä tuotteita sponsoroimalleen joukkueelle ja on tämän jälkeen myöhemmin päätynyt tilaamaan yritykselleen joko työvaatteita tai pr-tuotteita. Usein pienyrittäjä haluaa tukea ja asioida toisen pienyrittäjän kanssa. Tämä on ollut meidän vahvuutemme aina ja se onkin ollut kulmakivenä monessa hienossa yhteistyökuviossa.

VARUSTEIDEN VUOKRAUS

Vuokraamme pelaajan varustesettejä vaikkapa yrityksen virkistyspäivään tai kuvauksiin. Jos tarvitset useita varustesettejä, ole yhteydessä hyvissä ajoin ennen tapahtumapäivää.