TERVETULOA OSTOKSILLE HOCKEY CORNERIN VERKKOKAUPPAAN!

Tilaaminen
Valitse kaupasta haluamasi tuotteet ja siirry lopuksi kassalle. Tilatessasi tuotteet, sitoudut maksamaan niistä.  Muistathan täyttää kaikki henkilötietosi huolellisesti, jotta tilauksen käsittely helpottuu. Valitse valikosta oma pankkisi ja maksa tilaus verkkopankissa. Käytämme  PayTrail.fi -palvelua, joka takaa, että maksaminen verkossa on sinulle turvallista.

Tilausvahvistus
Saat sähköpostilla tilausvahvistuksen, lue se huolellisesti läpi ja varmista, että tiedot ovat oikein. Mikäli tilausta tarvitsee muokata, ole heti yhteydessä meihin: myynti@hockeycorner.net

Maksaminen ja toimitus
Tuotteet tulee maksaa heti tilauksen tekemisen jälkeen verkkopankissa. Yleisen verkkokauppaa koskevan lain mukaan tavara on luovutettava 30 vrk kuluessa sopimuksen tekemisestä. Meillä tuotteet lähtevät toimitukseen kuitenkin 7 vrk kuluessa siitä, kun suoritus on näkynyt tilillämme. Erikoistapauksissa, kuten custom-tuotteissa ja tuotteissa, joihin tulee painatus, toimitusajat saattavat kuitenkin poiketa tästä. Tällöin olemme sinuun yhteydessä vastaanotettuamme tilauksesi. Toimituskulut ovat alkaen 6,90 €.

Palautusoikeus 
Tuotteessa on 14 päivän palautusoikeus. Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön. Tuotteessa ei saa olla käytön jälkiä ja sen on oltava alkuperäispakkauksessa. Lain mukaan kuluttajan on pidettävä tuote olennaisesti muuttumattomana tai vähentymättömänä siihen saakka, kunnes hän on päättänyt pitää tuotteen. Painetuissa ja kustomoiduissa tuotteissa sekä  käytetyissä tuotteissa ei ole vaihto- ja palautusoikeutta.

Muistathan, että sinulla on lain mukaan velvollisuus ilmoittaa palautuksestasi etukäteen. Tee ilmoitus sähköpostilla myynti@hockeycorner.net. Ennen palautetun tuotteen hyvittämistä tarkistamme tuotteen kunnon. Palautuksen mukaan tulee liittää aina toimituksen yhteydessä saatu palautuslomake.

Palautuslomake tulee täyttää huolellisesti. Palautus tapahtuu asiakkaan omalla kustannuksella.

Hinnat
Verkkokaupan hinnat saattavat poiketa myymälän hinnoista. Pidätämme oikeudet hinnan muutoksiin tapauksissa jotka johtuvat inhimillisestä erehdyksestä tai näppäilyvirheestä.

Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.